Groep 5-6

Groep 5-6 Groep 5-6 Groep 5-6

December 2018

Vandaag is Sinterklaas op bezoek bij de Regenboog! De klassen staan vol met allerlei mooie surprises. Wat heeft iedereen er ook dit jaar weer hard aan gewerkt om er iets moois van te maken!

Oktober 2018,

Groep 5/6, Ogenblikje.

We hebben een paar weken gewerkt aan het kinderboekenweek thema ‘Vriendschap’. We hebben o.a. mensen leren tekenen in verschillende houdingen, we hebben met onze vingers vriendschap uitgebeeld en er foto’s van gemaakt. We zijn druk bezig om interviews en presentatie op te nemen voor onze radio uitzending over vriendschap. Deze is al bijna te beluisteren op deze site. We hebben een boek gelezen over hoe je een vriend maakt en we hebben zelf een vriend geknutseld. En verder zijn we een klas met veel vrienden en vriendinnen.

 

Groep 5/6, Ogenblikje.

Wij hebben samen met de kinderen en de juffen een fijne start gemaakt in groep 5/6. We hebben inmiddels al wat meer geleerd over aardrijkskunde en geschiedenis. Daarbij zijn we al volop aan het zingen geweest! Op vrijdagmiddag kun je ons misschien wel een keertje horen tijdens een viering.

We zijn een gezellige klas; We helpen elkaar en we komen voor elkaar op.

We hebben er zin in dit jaar!