Groep 7-8

Groep 7-8 Groep 7-8 Groep 7-8

Hallo allemaal!

We zijn alweer een aantal weken bezig en wat hebben we al weer een hoop gedaan. We zijn gestart met een nieuwe Engelse methode. Daarbij is het belangrijk dat we een hele les Engels praten. En dat is best wel lastig....

Ook zijn we gestart met Bomberbot. Dat is een programma waarin we spelenderwijs en stap voor stap ICT vaardigheden ontwikkelen. Tijdens de inloopavond kunnen we dit laten zien!

Ook zijn we bezig geweest met de Peace poster contest. Dat is een tekenwedstrijd dat over de hele wereld gehouden wordt. En het thema past goed bij de kinderboekenweekthema: vriendschap.

Bent u nieuwsgierig geworden over wat we allemaal in de klas doen, kom dan een kijkje nemen tijdens de inloopavond van donderdag 11 oktober. Tot dan!

 

Hallo allemaal!

Welkom op de groepspagina van groep 7-8, eyecatchers. Op deze pagina leest en ziet u waar we in de groep mee bezig zijn. We gaan er een erg leuk en leerzaam schooljaar van maken.

 

Dit jaar is Jurre Spoor in onze groep. Hij is een 4e jaars student en hij gaat afstuderen in onze groep. Jullie zullen snel kennis met hem maken.

Houd ook onze app en facebookpagina in de gaten voor actuele meldingen en foto's!

Groetjes van groep 7-8 (the eyecatchers)